Clujenii au câștigat turneul regional de oină ”Florea Gheorghe”, de la Bistrița - FOTO

 

Clubul Sportiv Politehnica Cluj-Napoca a câștigat trofeul turneului regional de oină ”Florea Gheorghe” desfasurat in judetul Bistrita.

 

In urma meciurilor disputate echipa clujeana a obtinut 3 victorii conform scorurilor: 14-11 cu echipa Magura Coas Baia Mare, 9-3 cu cei de la Izvorul Chiuiesti Dej si 16-2 cu jucatorii de la Venus Negrilesti Bistrita. Aceste echipe sunt cu traditie in sportul nostru national, fondatorii echipelor actuale facand parte din elita oinei a anilor 90, drept urmare in cadrul turneului din acest weekend domnul Tarnovan Ioan a primit distinctia de cel mai bun jucator din perioada 1998 – 1999, fapt ce duce la pastrarea acestul sport din generatie in generatie, tinerii jucatorii invatand de la cei mai buni.

 

Luna mai a pus in valoare evolutia Echipei CS Politehnica si prin participare la alte doua competitii cu renume ”Cupa Regelui”, desfășurată la Bucuresti, și “Cupa Dragoș Vodă”, din Dragu, judetul Salaj. 

 

Asta nu e tot pentru ca studentii clujeni se pregatesc pentru campionatul National de la Ramnicul Sarat, judetul Buzau, ce va alea loc in perioada 26-29 mai. Nu putem decat sa fim mandri ca acesti tineri isi petrec timpul liber promovand si pastrand valorile noastre romanesti, prin acest frumos joc OINA! Multumim conducerii Clubului pentru implicare si sustinere”, a afirmat Marian Morariu, antrenorul jucător al echipei.

Comentarii Facebook