Clujeanul Ciprian Mariș, de la Clubul Sportiv MMA Transilvania, luptă în gala de la Linz (Austria)

 

Sportivul Maris Ciprian, supranumit ”The Transylvanian Warrior”, va lupta la Gala de Arte Marțiale Mixte în cusca, GALA IFC 3, de la Linz, împotriva luptătorului din Austria, Timur Gagaev, la categoria - 66 kg. 

 

Gala va avea loc în data de 10 mai 2014, iar clujeanul va lupta cu un adversar care are la activ 8 meciuri în gale profesioniste de MMA, fata de cele 4 ale lui Ciprian.

 

Luptatorul din Transilvania este Campion UFT MMA in 2012, Campion EFC MMA in 2013 si Campion de BJJ in 2014. Maris Ciprian se antreneaza la CS MMA Transilvania sub indrumarea antrenorilor sai Haidu Sebastian-Ioan (Maestru Emerit al Sportului in arte martiale) si Prian Tudor Mihai. 

 

La pregatirea lui Ciprian a participat si Andrei Gombos ”ECI”, caruia antrenorii tin sa ii multumeasca pentru tot sprijinul oferit clubului MMA Transilvania si lui Ciprian.

 

Pentru pregatirea sportivului antrenorii sai au reusit sa achizitioneze o cusca speciala pe care au amplasat-o in sala de antrenament, sala in care s-au mutat recent. Astfel sportivul a beneficiat de toate conditiile de antrenament pe care trebuie sa le aiba un luptator profesionist de MMA.

 

Sala MMA Transilvania este prima sala din Cluj-Napoca care este dotata cu o CUSCA de MMA, saci de box, palmare, paduri, corzi, greutati, si toate echipamentele necesare unei sali de arte martiale de contact. 

 

MMA Transilvania si Maris Ciprian tin sa le multumeasca si sponsorilor EBS, UFT Promotions, SECURITAS pentru sprijinul acordat, sponsori care au facut posibila deplasarea in Austria.

Comentarii Facebook