Marti 7 Februarie

Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala ROBOWL VI - FOTO

 

În semifinala din acest weekend, clujenii au ȋnvins, pe teren propriu, echipa Bucureşti Warriors, ocupanta locului secund din Conferinţa de Sud-Est.

 

Echipa din capitală, şi-a asigurat ȋn lot, pentru acest sezon, jucători de la Constanţa Sharks, care nu s-a ȋnscris ȋncă ȋn nici o ediţie de campionat.

 

Pe o vreme superbă şi ȋncurajaţi de un numar impresionant de spectatori, muzica rock şi fumigene roşii, sportivii clujeni au reuşit să ȋnscrie din primele minute ale meciului prin Florin Oltean, care a reuşit un run de 70 de yarzi până ȋn zona de marcaj a adversarilor. Tamaş Laszlo a reuşit transformarea extra-pointului după touchdown-ul coechipierului său, reuşind să ȋnscrie fiecare punct suplimentar al partidei.

 

Până la pauza meciului, Florin Oltean a mai ȋnscris două touchdown-uri, ȋn timp ce bucureştenii au marcat 6 puncte prin numărul 12, stabilind scorul de 21-6 pentru Crusaders.

 

După reluarea jocului, Dan Crâsnic, Florin Oltean şi Jeremy David au punctat pentru Crusaders prin touchdown-uri.

 

Din defensiva „cruciaţilor” s-au remarcat Trevor Lothrop şi Pop Dragoş, care au ţinut piept ofensivei bucureştene până ȋn ultimele minute ale meciului când Warriors au mai ȋnscris odată, reuşind şi conversia de 2 puncte.

 

În urma victoriei de duminică, cu scorul de 42-14, echipa de fotbal american, Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala Campionatului Naţional de Fotbal American, intitulată generic – ROBOWL, ediţia VI.

 

ROBOWL IV se va desfăşura pe Cluj Arena ȋn 14 iunie 2015, unde Crusaders se vor lupta pentru medalia de aur cu campioana anului trecut, Bucureşti Rebels, care s-au impus la Bucureşti ȋn prima semifinala contra Timişoara 89ers, cu scorul 46-0.

 

În calitate de organizatori ai finalei, Cluj Crusaders promit un show de zile mari pe Cluj Arena şi pregătesc o serie de evenimente ȋn completarea finalei. Clubul invită, pe acesată cale, clujenii să-i susţină pe 14 iunie 2015.

 

Foto: Laura Nicolescu

Comentarii Facebook