Cluj Crusaders a fost învinsă de Reșița Locomotives, în Campionatul național de fotbal american - FOTO


Cluj Crusaders a pierdut meciul cu Reșița Locomotives din a doua etapă a Campionatului național de fotbal american.

Prima repriză a fost foarte echilibrată și doar neșansa a făcut ca kickerul clujean să nu marcheze prin field goal, mingea lovind bara și ricoșând afară. 0-0 la pauză. 

În a doua repriză reșițenii au beneficiat de câteva sclipiri individuale ce s-au dovedit a fi decisive. Locos au reușit să marcheze primul touchdown, dar nu au majorat scorul, ratând conversia de două puncte. 0-6.

Crusaders a revenit în forță și ofensiva clujeană s-a apropiat la doar câțiva yarzi de endzone-ul advers. Pasa ultimului atac a fost interceptată și, după un run de peste 70 de yarzi, echipa din Reșița a marcat din nou. De data aceasta, Locos au reușit și o conversie de un punct. 0-13. Ultimul sfert avea să găsească echipa clujeană în criză de timp, aceștia încercând să joace rapid și să ducă mingea cât mai aproape de endzone-ul advers. Totuși, tot reșițenii reușesc să beneficieze de situația creată și marchează din nou prin touchdown, dar fără a reuși conversia. 0-19.

Ultimul atac a găsit echipa clujeană în ofensivă, cu mai mulți juniori pe teren, dar, deși s-a avansat constant, nu a mai rămas suficient timp pentru a se reuși un touchdown.

Comentarii Facebook