Cluj Crusaders a câștigat meciul din prima etapă a Campionatului național de fotbal american - VIDEO


Cu un joc ghidat de munca în echipă și nenumărate eforturi individuale, Cluj Crusaders a reușit o victorie foarte importantă împotriva Timișoara 89ers.

Timișorenii au marcat primii, securizând primul sfert printr-un touchdown, dar nu au reușit și conversia, 6-0. Tot aceștia au reușit un nou touchdown câteva minute mai târziu, de data aceasta având și o conversie de 1 punct și majorând scorul la 13-0. Echipa clujeană a jucat mai bine în sfertul al doilea, reducând din diferență printr-un touchdown și un field goal. Astfel, scorul pauzei a fost 13-9 în favoarea bănățenilor. 

După pauză, Crusaders a revenit în forță, iar defensiva a reușit un safety, 13-11. În ultimele minute ale sfertului al patrulea, Crusaders reușește un touchdown și o conversie. 13-19. Partida părea că se apropie de un deznodământ favorabil clujenilor, dar, în ultimele secunde ale meciului, echipa de pe Bega marchează prin touchdown. Conversia a fost interceptată de defensiva clujeană, dar run -ul a fost oprit. La finalul timpului regulamentar, Timișoara 89ers și Cluj Crusaders erau la egalitate, 19-19. Emoțiile aveau să continue. 

S-a intrat în prelungiri, unde fiecare dintre echipe avea la dispoziție câte un drive de la 25 de yarzi de endzone-ul advers pentru a marca. Crusaders încep în defensivă, iar timișorenii reușesc să marcheze printr-un touchdown și o conversie de două puncte. 27-19. Ofensiva clujeană răspunde și restabilește egalitatea printr-un touchdown și o conversie de 2 puncte, 27-27. Timișorenii intră din nou, iar defensiva clujeană reușește să-i împiedice să marcheze. Finalul aparține ofensivei clujene, care, în cel de-al patrulea down, înscrie printr-un field goal, 27-30. Final de meci și victorie Cluj Crusaders! 

Cluj Crusaders i-a dedicat victoria antrenorului principal, Rafa Ruiz, care, din motive obiective, nu a putut participa la meci.

Comentarii Facebook