Miercuri 5 Octombrie

Claudiu Niculescu vrea un meci de retragere la ”U” Cluj: ”Mi-ar plăcea să joc în fața suporturilor clujeni”Fostul jucător al Universității, Claudiu Niculescu, a declarat că nu a avut parte de un meci de retragere și chiar și-ar dori unul la ”U” Cluj.

"Nu am am avut un meci de retragere şi sincer îmi doresc. Dacă ar fi să fie mi-ar plăcea să joc pentru Universitatea Cluj, în faţa suporterilor clujeni, care sunt minunaţi. Dacă ar fi ca meciul amical să fie şi cu Dinamo atunci ar fi perfect, mai ales că cele două galerii sunt înfrăţite. Şi pentru Ionel Dănciulescu ar putea să fie meciul de retragere. În fine, îmi doresc dar nu depinde de mine", a spus Niculescu, potrivit Mediafax.

Niculescu antrenează acum echipa CSM Rm. Vâlcea și nu are de gând să plece de aici, spunând că vrea să ducă formația în Liga I.

"Am împlinit un an la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă mulţi spuneau că voi sta numai câteva luni până voi găsi un nou angajament în Liga I. Vreau să ajung în primul eşalon dar cu CSM. Mă simt excelent aici, sunt aproape de casă, oamenii sunt minunaţi. Avem un lot bun care pooate obţine promovarea chiar dacă avem adversari puternici ca CS Universitatea, Gloria Bistriţa sau FCM Târgu Mureş".

Comentarii Facebook