Claudiu Niculescu pe chat cu suporterii: Sper sa castigam meciul cu Dinamo

Golgheterul Universitatii Cluj a participat la o discutie pe chat cu suporterii Universitatii, intalnire organizata online de site-ul oficial al echipei, universitateacluj.ro.

 

Intrebat de unul dintre suporteri daca meciul cu Dinamo se va juca pe teren sau in culise, Claudiu Niculescu, fost jucator al echipei Dinamo, a declarat: "Meciul cu Dinamo se va juca exact ca si in turul campionatului, pe teren. Sper sa avem o evolutie buna, sa castigam meciul, sa acumulam puncte in clasament. Referitor la intrebarea daca meciul este decisiv pentru Ionut Badea, nu pot sa raspund eu, nu sunt in masura".

 

El nu crede ca Adrian Cristea a fortat, asa cum s-a vehiculat in presa, primirea celui de-al doilea cartonas galben pentru a nu juca cu Dinamo Bucuresti.

 

Claudiu Niculescu spune ca si-ar dori sa dea gol cu Dinamo, dar ca nu s-ar bucura ca de obicei. "Mi-as dori sa dau gol, dar nu ma pot bucura ca de obicei, din respect pentru suporterii de acolo. La fel as face si daca, sa zicem, as pleca la alta echipa din Romania si as marca impotriva Universitatii Cluj. Dar nu se pune problema de asa ceva pentru ca imi doresc ca U sa fie ultima echipa din carierea mea de fotbalist", a mai spus Niculescu.

 

Partida U Cluj-Dinamo este programata vineri, 1 aprilie.

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook