Claudiu Niculescu, la 35 de ani: E dureros sa te gandesti la retragere

Atacantul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu, spune ca isi doreste sa se retraga din cariera de jucator intr-un meci pe Cluj Arena.

 

"Ma simt minunat in acest colectiv, joc la o echipa minunata, cu acest suporteri fabulosi, insa asta e viata si sunt constient ca acel moment va veni. E dureros insa in cuvinte sa exprim sentimentul", a declarat atacantul intr-un interviu acordat site-ului oficial al echipei clujene, universitateacluj.ro.

 

El spune ca se gandeste la meciul de retragere. "Da, ma gandesc la acel meci, imi doresc din tot sufletul sa ma retrag aici, visez ca la meciul meu de retragere, care se va desfasura pe "Cluj Arena", sa fie un stadion arhiplin, dar toate la timpul lor", a mai spus Claudiu Niculescu.

 

Atacantul, care a implinit, in 23 iunie, 35 de ani, le-a promis suporterilor ca echipa va face tot posibilul pentru o clasare pe unul din locurile care asigura calificarea intr-o Cupa Europeana. "Ar fi un final de cariera extraordinar, perfect, suporterii Universitatii Cluj merita tot ce e mai bun, sunt niste suporteri cum rar am mai vazut. Le promit, in numele colegilor mei, ca vom face tot ce ne sta in putinta sa ne indeplinim obiectivul din acest sezon, calificarea intr-o Cupa Europeana", a spus Niculescu.

Comentarii Facebook