Claudiu Niculescu: "Imi place la Cluj si imi doresc enorm sa continui si de la anul"

Atacantul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu, spune ca ii place la Cluj si este convins ca echipa este acum mai puternica decat in tur.

 

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu povesteste cum a ajuns la U. "Eram in Austria si mi-a spus domnul Walter ce intentioneaza. Dupa atatia ani in Stefan cel Mare mi-a fost greu sa ma despart, dar acum nu regret nimic. M-am gandit bine si am zis ca vreau sa mai joc fotbal, sa mai inscriu goluri, sa castig. Probabil ca daca era vorba despre o alta echipa din Liga 1 n-as fi plecat, chiar daca riscam sa-mi inchei cariera. Imi place sa joc cu presiune, cu suporteri multi in spate, cu fani care isi iubesc echipa. Iar U este una dintre acele echipe. Cunosteam si orasul, imi place la Cluj si imi doresc enorm sa mai continui si de la anul", a spus atacantul.

 

El spune ca cea mai mare reusita a lui de cand e la U e golul inscris in meciul cu CFR. "A fost o zi tensionata, simteam acest lucru. Le-am spus tuturor atunci ca avem sansa sa-i batem. Aveam de partea noastra un stadion intreg, minunat", povesteste atacantul pentru universitateacluj.ro. Meciul s-a terminat insa 1-1.

 

Claudiu Niculescu crede ca echipa este in acest moment mult mai puternica decat in tur si nu isi face probleme de amicalele pierdute de U in cantonamentul din Antalya.

Comentarii Facebook