Claudiu Niculescu dezamagit dupa meciul cu Steaua: "As fi preferat sa nu marchez, dar sa castigam sau sa facem egal"


Claudiu Niculescu a declarat intr-un interviu acordat site -ului oficial al echipei ca este dezamagit de rezultatul scos in fata Stelei. Atacantul a spus ca a fost impresionatd e modul in care i-au incurajat supoeterii.

"M-am acomodat destul de bine, cu toate ca nu am apucat sa fac decat trei antrenamente cu echipa inaintea meciului cu Steaua. Sunt putin dezamagit de meci, pentru ca n-am reusit sa scoatem un rezultat bun", a spus Niculescu.

Jucatorul a adaugat ca ar fi preferat sa nu inscrie el si U Cluj sa invinga.

"As fi preferat sa nu marchez, dar sa castigam sau sa facem egal, asta era mult mai important. Imi pare rau ca nu am reusit sa-i bucuram pe acesti suporteri fantastici. M-am asteptat ca stadionul sa fie plin, pentru ca era vorba de revenirea Universitatii in prima liga, dar nu m-am asteptat ca suporterii sa cante atat de frumos timp de 90 de minute. Este ceva extraordinar sa-i auzi", a mai afirmat fostul dinamovist.

"Clau-gol" a mai marturisit ca inca nu si-a spus ultimul cuvant in Liga 1 si ca mai are "multe goluri de marcat".

Atacantul a mai declarat ca U Cluj este cea mai buna dintre echipele nou-promovate si ca isi poate indeplini obiectivul, o clasare pe locurile 9-12.

Comentarii Facebook