Marti 21 Martie

Cine vrea să cumpere drepturile TV ale Ligii 1 și ce modificări pot apărea?

 

LPF a primit din partea TVR de cumpărare a drepturilor TV pentru urmatoarele trei sezoane din Liga 1.

 

LPF a primit o oferta de peste 100 de milioane de euro din partea TVR, care vrea drepturile TV impreuna cu o firma din strainatate, scrie Fanatik. TVR ar urma sa transmita meciurile in sistem pay-per-view si sa impuna firmelor de cablu sa se introduca o taxa de aproximativ 10 lei fiecarui abonat.

 

RCS nu mai dorește să ofere peste 100 de milioane de euro, propunerea urmând să fie de 60 de milioane cu TVA inclus pentru următoarele sezoane. Probabil se așteptau să fie singuri, însă o firmă din străinătate o să pregătească surpriza licitației. Mai exact, această societate oferă aceeași sumă ca şi cea de la licitația anterioară, o sută de milioane de euro, iar platforma pentru televizare va fi TVR, care o să transmită partidele pe TVR 1,2 și 3 în sistem pay-per-view, urmând să se negocieze personal cu fiecare firmă de cablu”, au dezvăluit surse din cadrul LPF.

 

RCS&RDS (Digi Sport) si Romtelecom (Dolce Sport) vor și ele să transmită meciurile, dar oferă numai 60 de milioane de euro. Decizia va fi luată în primavara.

Comentarii Facebook