Chivu: Este posibil sa ma retrag de la nationala dupa aceasta campanie de calificare!


Capitanul echipei nationale de fotbal, Cristi Chivu, a anuntat ca este posibil sa se retraga din echipa nationala, dupa aceasta campanie de calificare la Euro.

"Trebuie ca nationala sa joace la victorie. Trebuie sa o faca asa cum nu a facut-o in aceasta campanie de calificare. Cine pierde acest meci e scos din cartile calificarii. E irelevant sa vorbim despre tactica. Meciurile se castiga prin daruire, prin ambitie. Trebuie sa intram motivati pe teren pentru a reusi. E in joc calificarea la turneul final, asta spune tot. si meciul cu Olanda de la Constanta a fost la fel de important. Atunci trebuia sa batem Olanda pentru a ramane pe primul loc si am facut-o. Vrem sa ajungem la EURO si o motivatie mai mare ca aceasta nu cred ca exista. O victorie ne-ar aduce un avantaj moral, real, fata de Bosnia, care in opinia mea e contracandidata noastra la ocuparea locului doi", a declarat Chivu.

Intrebat daca va juca sambata contra Bosniei, Chivu a spus ca depinde doar de starea lui de sanatate.

"Depinde de sanatatea mea daca voi juca. Daca ma voi simti in stare macar 80%, voi intra in teren. Decizia imi apartine, asa e normal. Sunt destul de matur ca sa imi dau seama daca pot ajuta echipa.  Pentru mine poate fi ultimul tren spre un turneu final si de aceea ma incarca un sentiment de dezamagire ca sunt sub semnul intrebarii cu o zi inainte de acest meci. Din respect pentru meciul de maine nu voi vorbi despre retragere, dar probabil voi renunta la echipa nationala dupa aceasta campanie. Ne jucam sansa, ne jucam calificarea si vom face tot ce depinde de noi pentru a invinge", a mai spus Cristi Chivu.

Comentarii Facebook