CFR Cluj vrea sa-l imprumute pe Ciprian Deac de la Schalke

Conducerea clubului CFR Cluj vrea sa-l imprumute pe Ciprian Deac de la Schalke, echipa la care jucatorul a fost transferat in august 2010.

 

"Ne-ar interesa sa-l readucem pe Deac, ne-ar bucura mult", a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, potrivit prosport.ro.

 

Deac a fost transferat pentru 3 milioane de euro la Schalke 04 in luna august a anului trecut. Fostul jucator al CFR este nemultumit ca nu este titular in meciurile echipei germane.

 

Romanul Ciprian Deac a fost inscris in topul celor mai slabe transferuri realizate de Schalke in 2010. "Schalke are un lot numeros. Dintre acestia, doar 11 pot intra ca titulari, iar multi altii trebuie sa ia loc pe banca de rezerve sau in tribune. Totusi, pentru Deac, Plestan si Escudero, Schalke a platit milioane bune, dar ei au fost folositi foarte rar. Deac a jucat o repriza cu Dortmund, Escudero inca nu. Plestan si Sarpei au fost testati de Magath, dar sau dovedit slab pregatiti fizic. Iar, in cele din urma, Erik Jendrisek, golgeterul ligii secunde in sezonul precedent, a prins in acest sezon doar trei meciuri din postura de rezerva si nu a marcat nici un gol", scria goal.com in luna decembrie.

Comentarii Facebook