CFR Cluj va semna cu Chipciu. Clujenii se întăresc pe pe banii viitorului sponsor


Alexandru Chipciu, în vârstă de 30 de ani, r urma să semneze cu CFR Cluj, înțelegerea fiind făcută.

Chipciu a mai avut ofertă și din Turcia, de la Gaziantep, dar a optat pentru CFR Cluj. Fostul jucător al FCSB ar fi câștigat în Turcia un salariul anual între 500.000 și 600.000 de euro, mai mult decât la Cluj, dar se va apropia de această sumă și cu ardelenii, dacă vor fi îndeplinite obiectivele. 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a precizat, marți, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să deblocheze, cel puțin temporar, transferurile echipei CFR Cluj, după ce Comisia de apel i-a interzis campioanei să aducă noi jucători din cauza încălcării pragului de rentabilitate financiară.

Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. Nu e vorba de apel, ci, practic ,e o măsură provizorie a TAS, care a decis astăzi să deblocheze transferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federației a fost una greșită, astfel încât poziția Federației este că se va apăra pentru a demonstra că deciziile de la nivelul Comisiilor de Licențiere au fost unele corecte, și anume că CFR nu a respectat pragul de rentabilitate financiară", a declarat Burleanu, conform eurosport.ro.

CFR Cluj a dat lovitura în acest sezon. Clujenii încasează o avere de la UEFA, pentru evoluțiile în cupele europene, dar va semna și cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului românesc.

Nu Tesla, ci Eva este compania care va investi la CFR Cluj 27 de milioane de euro. La Cluj se vor fabrica drone

Comentarii Facebook