CFR CLUJ și FCSB se vor întâlni astăzi de la ora 19:00 pentru Supercupa României. Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fani


FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în a 22-a ediție a Supercupei României, astăzi, de la ora 19:00, iar Gigi Becali (63) i-a transmis lui antrenorului Toni Petrea (46) să nu „forțeze” titularii obişnuiţi în meciul de pe stadionul „Ilie Oană”.

FCSB este cea mai titrată echipă din această competiție, câștigând de 6 ori trofeul, iar CFR Cluj are 3 supercupe în palmares. „Roș-albaștrii” au terminat sezonul regulat pe primul loc și speră la primul titlu după 6 ani, iar Gigi Becali ar vrea ca titularii să fie odihniți înainte de startul play-off-ului din Liga 1, conform gsp.ro

Gigi Becali: „I-am spus lui Toni Petrea să fie un joc școală”

I-am spus lui Toni Petrea că acest meci să fie unul în care să găsească formule de joc. Să caute soluții. Este un meci în care noi nu trebuie să ne obosim jucătorii. Asta i-am spus lui Toni Petrea. Să fie un fel de joc-școală”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Însă, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, facțiune ce susține FCSB, a transmis un mesaj prin care a cerut ca echipa să trateze cu seriozitate duelul cu CFR Cluj pentru Supercupa României:

Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă! Știu că avem accidentări, dar nu trebuie să menajăm pe nimeni! Nu există loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem două obiective din trei, campionatul și Supercupa”.

Cum ar putea arăta primul „11” al lui FCSB după anunțul lui Gigi Becali:

FCSB: Straton - Crețu, Haruț, D. Nedelcu, Panțîru - Vînă, G. Simion, Perianu - Oaidă, Buziuc, Niță

CFR CLUJ: Bălgrădean - Cr. Manea, Ben Youssef, A. Burcă, Camora - Deac, Hoban, Gâdea - Chipciu, Debeljuh, V. Costache.


Comentarii Facebook