Vineri 29 Septembrie

CFR Cluj scapă de sancțiuni! Omul înjurat de Neluțu Varga i-a salvat pe ardeleniCampioana CFR Cluj, pe punctul de a pierde dreptul de a participa în cupele europene.

Ardelenii au întârziat plata datoriei către FC Botoșani pentru transferului lui Meleke, 250.000 de euro, iar acest lucru ar fi putut să le aducă o sancțiune extrem de dură: excluderea din cupele europene.

Valeriu Iftime a dezvăluit astăzi, la PRO X, că situația a fost lămurită, iar CFR Cluj a primit un răgaz de timp pentru efectuarea plății, la rugămintea lui Stefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei, care în trecut a fost înjurat de la Neluțu Varga, după meciul cu cu Banja Luka.

Cu CFR Cluj, cumva am reglat ceva ieri din câte știu eu de la președinte. Am făcut un mic compromis noi, sperăm și un mic ajutor pentru ei. Asta pentru a intervenit domnul Gadola și m-a rugat personal, că altfel nu o făceam.

În orice caz, cu CFR Cluj s-a făcut un document care ne ajută și îi ajută să ieșim cumva la lumină.

La FCSB nu știu, încă nu am nicio informație. Eu am fost și plecat. Din ce știu de la președinte, avem niște somații pe care le-am făcut și răspunsurile sunt cele pe care nu le știe nimeni, pentru că nu au venit”, a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.Comentarii Facebook