CFR Cluj renunță la cel mai bun marcator al său! Atacantul a fost lăsat în afara lotului și va pleca gratis în vară


CFR Cluj nu va mai conta pe atacantul cu cele mai bune cifre în lupta la campionat din acest sezon. 

Gabriel Debeljuh, 26 de ani, cel mai bun marcator din echipa lui Petrescu până să se accidenteze, a refuzat oferta de prelungire a contractului cu CFR Cluj și a fost lăsat în afara listei cu lotul pentru campionat. Croatul va pleca liber după finalul sezonului.

Debeljuh nu va semna prelungirea contractului și o să plece liber după sfârșitul stagiunii. Părțile ajunseseră în conflict, apoi clubul i-a propus jucătorului un acord nou, unul pe care atacantul l-a analizat și a încercat o negociere încheiată fără succes.

Debeljuh le-a propus conducătorilor de la Cluj să rupă încă de acum contractul pentru ca el să poată semna în iarna aceasta cu o altă formație, însă patronul Varga n-a fost de acord. Motivul? În actul de transfer de la Hermannstadt la CFR există o clauză conform căreia vișiniii ar trebui să le plătească sibienilor 100.000 de euro în momentul în care îl cedează pe croat către un alt club. 

Varga nu a fost dispus să achite suma aceasta, el a hotărât că preferă să-i plătească în continuare salariul lui Debeljuh până în iulie, fără ca jucătorul să mai evolueze pentru echipa lui.

Atacantul a rămas în afara listei cu lotul pentru campionat, deci e clar că nu va mai apărea pe teren în ediția aceasta a Ligii 1. El era oricum în recuperare după o accidentare gravă pe care a suferit-o în august anul trecut, o ruptură a ligamentului încrucișat din genunchi. Recuperarea este spre final, așa că vârful în vârstă de 26 de ani ar fi putut fi folosit în lunile următoare dacă s-ar fi aflat pe lista înregistrată la Liga Profesionistă, scrie GSP.

Comentarii Facebook