CFR Cluj rămâne fără suporteri! Fanii nu se înghesuie să cumpere abonamente

 

Suporterii CFR Cluj nu se înghesuie să cumpere abonamente pentru noul sezon, iar Paszkany și Mureșan au prelungit cu 2 săptămâni perioada de emitere a acestora.

 

Numai 1.500 de abonați și-au prelungit abonamentele, jumătate față de sezonul trecut când s-au înregistrat 3.000 de abonați. 

 

Fanii sunt nemulțumiți de faptul că Arpad Paszkany a încasat 17,1 milioane de euro de pe urma participării în Liga Campionilor, dar jumătate din bani ”au fost investiți în televiziunile falimentare la care nu se uită nimeni”, susțin suporterii. În schimb, în echipă a investit foarte puțin, numai 500.000 de euro în acest an, scrie și prosport.ro.

 

Apropiaţii triplei campioane a României a explicat de ce fanii nu mai vin la stadion. ”Suporterii CFR-ului au aşteptări foarte mari după ce au fost cucerite trei campionate. Ei nu mai vin în tribune până ce echipa nu se va bate cu şanse reale la titlu”, spun aceştia.

 

La cele 9 meciuri jucate în 2013, CFR Cluj a adunat 42.000 de spectatori, dintre care 13.000 la meciul cu Steaua. Capacitatea stadionului din Gruia este de 20.000 de spectatori.

 

În plus, și galeria CFR Cluj s-a scindat ca urmare a diferendelor dintre facțiunile maghiare și românești. Citește AICI detalii.

Comentarii Facebook