Miercuri 24 Aprilie

CFR Cluj poate da lovitura verii în Liga 1. Campioana așteaptă în Gruia un internațional român cu 10 goluri marcate în ultimul sezon


Campioana ultimelor 5 sezoane îl așteaptă  în Gruia un internațional român cu 10 goluri în ultimul sezon de campionat din Rusia. Este vorba despre Eric Bicfalvi (34 de ani), jucător de atac la echipa rusească Ural, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj. Negocierile ar fi început deja, potrivit surselor. 

CFR Cluj poate da lovitura verii în Liga 1. Campioana ultimelor 5 sezoane îl așteaptă în Gruia pe Eric Bicfalvi, internațional român cu 10 goluri în ultimul sezon de campionat din Rusia, scrie Playsport. 

Din 2017 la Ural, Bicfalvi este un jucător apreciat de ruși și mai are contract până în vara lui 2023, astfel că CFR Cluj ar trebui să achite o sumă de transfer în schimbul său. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de aproximativ 250.000 de euro. Campioana României ar fi lansat deja o ofertă și așteaptă răspunsul din partea celor de la Ural.

Bicfalvi, cel mai bun marcator de la Ural 

Bicfalvi a jucat 149 de meciuri în cei 5 ani petrecuți la Ural Yekaterinburg. A înscris 48 de goluri și a pasat decisiv la alte 14 reușite în această perioadă. În sezonul 2021/2022 a fost golgheterul echipei, cu 10 goluri, și al șaselea cel mai bun marcator din campionat. Pentru naționala României, Eric are 9 meciuri și un gol.

În ceea ce-l privește pe Bicfalvi, românul ar fi interesat să revină în țara natală, unde a mai evoluat la Jiul Petroșani, FCSB, Gloria Buzău și Dinamo.

nene.jpg

Comentarii Facebook