CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED. Meciul e transmis la Cluj-Napoca pe un ECRAN GIGANTIC - VIDEO

 

Primarul Emil Boc îi invită pe clujeni să vadă meciul CFR Cluj - Manchester United în Piața Unirii, marți seara, de la ora 21.45. În piață va fi montat un ecran uriaș.

Dacă nu mă duc la meci, voi fi în centrul Clujului, unde vor vedea meciul foarte mulți clujeni. Am reușit să negociem și să punem în centrul Clujului un panou uriaș, unde toți cei care iubesc fotbalul să poată fi prezenți marți seara, în centrul Clujului, în piața centrală a orașului, și să vizioneze meciul de fotbal, în condițiile în care nu pot ajunge la stadion.

 

Suporterii englezi vor avea un loc special amenajat în Piața Unirii pe tot parcursul zilei. Vor primi biletele de la centrul de informare turistică, pentru că prin intermediul centrului se vor distribui biletele la meci pentru cei care sosesc. Vor primi hartă, vor primi un pliant de bun venit, informații necesare. Să sperăm că se vor distra, vor respecta legea și ordinea și vor avea ocazia să bea bere, multă bere în centrul Clujului”. a declarat Emil Boc.

 

Emil Boc e fan Manchester, dar ține cu CFR Cluj. Nu are bilet, dar nici nu a primit o invitație. Ce pronostic a dat și unde va vedea meciul - VIDEO

Comentarii Facebook