CFR Cluj învinsă cu 3-1 de FC Viitorul. Hagi: CFR Cluj e echipă obosită


FC Viitorul a câștigat categoric, duminică, scor 3-1, meciul cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a declarat, după înfrângere, că dacă nu ar fi jucat în Europa League, scorul ar fi fost în favoarea CFR-ului.

Este meritul Viitorului care a pregătit meciul ăsta o săptămână. Când stai prin aeroporturi şi avioane, este greu să câştigi cu Viitorul. În repriza a doua nu au avut nicio ocazie. Nu este uşor să stai numai în avioane şi pe drumuri. Am vrut să schimb şi sistemul, ceea ce nu a fost o idee strălucită, având în vedere că nu am avut timp. De la autogolul lui Peteleu, moralul a căzut. Fotbalul se joacă pe goluri. Dacă ne uităm la numărul de ocazii, noi am avut mai multe. Ii felicit pe cei de la Viitorul. Repriza întâi este singura care nu mi-a plăcut în acest sezon. Am mai multe victorii împotriva lui. Rămâne să vedem ce va fi. E avantaj mare când te odihneşti, când pregăteşti echipa. Dacă nu jucam in Europa League, aveam vreo şase puncte în plus. Campionatul este foarte strâns”, a spus Dan Petrescu la Digisport.

Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul, a spus că se vede oboseala clujenilor.

Dan Petrescu are o echipă foarte bună. Joacă din trei în trei zile. S-a văzut acest lucru. Ştiam că jucăm cu o echipă europeană. Am fost inspirat în alegerile pe care le-am făcut. Am avut controlul meciului 60 de minute. După aceea l-am pierdut, dar e normal. Am ştiut să jucăm. Am făcut lucruri foarte bune. Avem un portar în formă. Bravo lui Căbuz. E un început bun de campionat. Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Clinceniul”, a declarat Hagi la Digisport.

Comentarii Facebook