CFR Cluj invinge cu un scor de maidan Brasovul, 4-0! Traore s-a razbunat, dar Peralta a ratat un penalty - REZUMAT VIDEO

 

CFR Cluj a reusit un meci de senzatie si a invins cu 4-0 FC Brasov. "Feroviarii" au profitat de faptul ca Marc a fost eliminat in prima repriza si echilibrul s-a destabilizat.

 

Scorul a fost deschis in minutul 18 prin Bastos, care l-a executat pe portarul oaspetilor cu un sut puternic la coltul lung. Pasa golului a fost primita de la Traore.

 

Cateva minute mai tarziu, acelasi Bastos a primit mingea, a intrat in careu, dar a fost egoist si in loc sa ii paseze lui Dica a sutat pe poarta si a ratat.

 

In minutul 36, portarul Marc, de la FC Brasov, este eliminat dupa un fault la Culio, din care CFR Cluj  a obtinut si un penalty, transformat de Cadu.

 

In finalul primei reprize, Culio a primit o pasa frumoasa si a sutat puternic, dar mingea a lovit bara. Argentinianul putea sa inscrie un gol de senzatie.

 

Traore a ratat o ocazie uriasa in minutul 45 al primei reprize. A primit o centrare din propriul careu si a ramas singur cu portarul, dar s-a fastacit si a ratat.

 

Repriza secunda debuteaza cu Traore mai concentrat. Ivorianul reuseste sa majoreze scorul in minutul 48, dupa o faza frumoasa. A driblat un adversat si a inscris cu un sut puternic.

 

Meciul a curs in favoarea CFR Cluj, care reuseste sa inscrie si al patrulea gol in minutul 73, dupa o lovitura libera extraordinar de bine executata de De Zerbi.

 

Finalul de partida a apartinut tot "feroviarilor", care au mai obtinut o lovitura de la 11 metri. Peralta insa a ratat scolareste si scorul final a fost 4-0.

 

 VEZI LIVE TEXT CFR Cluj - FC Brasov

 

Comentarii Facebook