CFR Cluj îi cheamă GRATUIT pe elevi la meciul cu Celitc


Reprezentanții echipei CFR Cluj anunță că elevii clujeni vor avea acces gratuit pe stadion la meciul cu Celtic FC, din data de 12 decembrie. Totuși, cei mici trebuie să vină cu însoțitori.

Ești elev? Ia-ți colegii și hai în mod organizat pe stadion la meciul cu Celtic de joi, 12 decembrie, ora 19:55!”, transmit reprezentanții CFR Cluj.

Pentru a putea avea acces gratuit la acest meci, grupul trebuie să fie format din minim 5 elevi și un adult însoțitor. În mod obligatoriu, la fiecare 5 elevi minori e nevoie de un singur adult însoțitor! (Ex: O clasă cu 20 de elevi minori trebuie să aibă alături maxim 4 adulți însoțitori)

Trimite-ne solicitarea ta scrisă la adresa de email ticketing@cfr1907.ro, spune-ne ce școală/clasă reprezinți, câți elevi vor fi (minim 5) și numele adulților însoțitori, iar noi îți explicăm cum vei putea intra la meci! Fiecare solicitare care va fi aprobată, va primi un răspuns pe e-mail cu un cod de confirmare, cod pe care trebuie să îl spună adulții însoțitori la poartă”, mai transmit cei de la club.

Înscrierile se încheie în data de 11 decembrie – ora 10:00 (cu o zi înainte de meci)!

FOTO: CFR Cluj

Comentarii Facebook