CFR Cluj este refuzată de una dintre vedetele României U21


Fundașul Alex Pașcanu (22 de ani) este dorit de CFR Cluj, după meciurile de la EURO U21, dar nu mai vrea să plece de la Ponferradina, unde a fost împrumutat.

Internaționalul de tineret mai are contract cu Ponferradina până la finalul sezonului 2021-2022. Presa din Spania susține că stoperul este dorit înapoi de clujeni, însă jucătorul anunță că vrea să continue la clubul aflat pe locul 8 din Segunda Division, scrie gsp.ro.

Nu există opțiunea de a pleca! Eu le-am spus că acum sunt aici și vreau să fac un sezon bun. După aceea nu știu. Dar voi fi și sezonul viitor aici. Nu iau în calcul să plec! Am contract și îmi place să fiu aici. Echipa e bună, sunt bucuros.

Toate echipele sunt puternice. Îmi place această experiență și mă înțeleg foarte bine cu toți colegii. Mă ajută mult. Vreau să joc cât mai multe meciuri și vreau să joc bine. Mai avem 8 meciuri și vom lupa până la final”, a spus Pașcanu într-un interviu pentru La Nueva Cronica.

Crescut de Leicester, Pașcanu a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019, dar a fost  împrumutat la FC Voluntari și la Ponfferadina, unde a jucat 26 de meciuri. 

Comentarii Facebook