Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj eliminată din cupele europene. Neluțu Varga: „Sunt mulți care vorbesc și habar n-au fotbal!”


CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, scor 2-1, de către Adana Demirspor, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League şi a fost eliminată din cupele europene.

Cunoscut ca un patron vulcanic, Neluțu Varga a avut un discurs ponderat când a vorbit despre înfrângerea „feroviarilor”.

„N-am înțeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie și aceea că simt că am acum o echipă bună și-n campionat o să fim bine. Sunt mulți care vorbesc și habar n-au fotbal! Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joacă echipa”, a declarat Neluțu Varga, la gsp.ro.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat joi seară, după eliminarea din cupele europene după dubla manşă cu Adana Demirspor, că formaţia sa a pierdut din cauza a două momente de neatenţie.

„Este greu, părea a fi un meci care mergea în direcţia corectă, dar aşa este fotbalul, trebuie să fii atent mereu. Două momente de neatenţie, la mingea înaltă, în prima repriză, la finalul ei, iar cealaltă situaţie pe o recuperare. Cred că am fost aproape să scoatem un rezultat mare”, a spus Mandorlini într-o conferinţă de presă scurtă de după partida cu echipa din Adana.

Foto: Facebook/Adana Demirspor

Comentarii Facebook