CFR Cluj, bună de plată! Dacă nu achită datoria, va fi exclusă din cupele europene


CFR Cluj a fost somată să achite banii pe care-i datorează lui FC Botoșani pentru transferul lui Ulrich Meleke.

Este vorba de suma de 250 de mii de euro, cea pe care campioana României se angajase să o achite integral grupării moldovene până pe 14 iulie. 

FC Botoșani a reclamat la comisii faptul că nu a încasat nimic în contul acestei mutări și i s-a dat dreptate.

Neexecutarea Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei şi se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Clujenii au la dispoziție 5 zile pentru a face dovada achitării sumei, altfel vor pierde dreptul de a evolua în cupele europene.

Ulrich Meleke a fost adus la dorința fostului antrenor, Marius Șumudică - fundașul de 22 de ani nu a fost însă pe placul lui Dan Petrescu. 

Ivorianul a fost împrumutat la FC Voluntari, unde are 5 meciuri jucate, după ce nu jucase niciun minut în Gruia. 

Meleke a refuzat Dinamo pentru FC Voluntari

La prima sa conferință de presă din calitate de jucător la FC Voluntari, Meleke a recunoscut că a avut de ales gruparea din Ilfov și Dinamo, iar după o discuție cu agentul său a ales să meargă sub comanda lui Ciobotariu:

Am avut și o ofertă de la Dinamo, dar am decis împreună cu agentul meu că obiectivul de la Voluntari este mai interesant. Nu regret nimic, cred că alegerea mea de a merge la CFR Cluj a fost cea mai bună.

Nu știu dacă FC Botoșani a încercat să mă ia înapoi, este pentru prima oară când aud de această variantă. Obiectivul meu la Voluntari este să ajut această echipă să-și atingă scopul.

Mă simt foarte bine la Voluntari, am fost primit foarte frumos de echipă și de staff. Acum trebuie să avem rezultate bune. Nu am plecat de la CFR pentru că ceva nu a mers, nu am avut nicio problemă cu clubul sau cu cei din conducere. Aveam nevoie să joc, sunt încă tânăr și am timp să progresez", a spus Meleke, la conferința de presă.


Comentarii Facebook