CFR Cluj, batjocorită înainte de meciul cu U Cluj. Porcii de fermă ”îmbrăcați” cu tricouri vișinii - VIDEO

 

Un clip realizat de site -ul numaiu.ro aduce atingeri imaginii echipei CFR Cluj.

 

Materialul video este intitulat ”Ne vedem la grătar” și este realizat la o fermă de porci, care poartă tricouri ale CFR Cluj. 

 

Dacă filmul începe brutal, continuarea scade în intensitate emoţională odată cu apariţia celui care greşit poate fi anticipat ca fiind eroul principal al capodoperei cinematografice. Vasile Miriuţă, personaj interpretat în film chiar de el, susţine în faţa spectatorilor un monolog banal, în care informează asupra problemelor de lot cu care se confruntă echipa sa înaintea importantului meci de luni. Ceea ce părea la început o bagatelă maramureşeană se transformă pe parcurs într-o tânguire de neputinţă a eroului chel. Privitorii vor empatiza către sfârşit cu el, pe baza reacţiei provocate de cunoaşterea deznodământului final, eroul din imagini urmând să fie demis după meciul de luni”, scriu cei care au prezentat filmul.

 

În cadre apar personaje complexe, actori ai încleştării de luni echipaţi deja de război! Este o desfăşurare impresionantă de forţe voitive rostogolind o minge, simbolistică ce poate fi încadrată în marja proverbului ”se învârte mingea ca roata”, mai notează sursa citată.

 

 

 

 

Vezi AICI clipul.

Comentarii Facebook