CFR Cluj are un NOU antrenor! Cine îl înlocuiește pe Toni Conceicao


Portughezul Jose Peseiro (58 de ani) este noul antrenor al CFR Cluj îl va înlocui pe conaţionalului său Toni Conceicao.

CFR Cluj nu joacă bine și nu are victorii în 2019, astfel că Toni Conceicao a fost dat afară.

Dan Petrescu nu poate reveni la Cluj pentru că are o clauză de reziliere mare la Guizhou Hengfeng, iar clujenii au apelat la agentul Toni Curea, care îl va aduce pe Peseiro la CFR, impresarul fiind prieten cu finanţatorul Neluţu Varga, susţine şi Look TV.

Toni Curea este cel care l-a adus pe Julio Baptista la CFR Cluj, fotbalist care se află mai mult în vacanţă în Ardeal, dar încasează un salariu de 45.000 de euro pe lună.

Jose Peseiro a antrenat și pe Rapid Bucureşti în sezonul 2008 - 2009, unde a avut un salariu record de 1 milion de euro. Pentru că nu a avut rezultate, George Copos şi Fathi Taher l-au demis, iar tehnicianul a plecat cu despăgubiri în valoare de aproximativ 3 milioane de euro. 

Portughezul a fost secund al lui Carlos Queiroz la Real Madrid, iar apoi le-a antrenat pe Sporting Lisabona, Al-Hilal, Panathinaikos, Braga, Al-Wahda, El Ahly Cairo, FC Porto, Sharjah Cultural Sports Club, Vitoria Guimaraes şi Sporting Lisabona.

După Rapid București, Peseiro a fost numit selecţionerul Arabiei Saudite, pentru 17 partide. În noiembrie 2018, portughezul s-a despărțit de Sporting Lisabona, iar de atunci este liber de contract.

Comentarii Facebook