CFR Cluj are prima optiune de cumpararea lui Beto VIDEO


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, joi, 20 octombrie, ca daca FC Porto va dori sa renunte la Beto, gruparea clujeana are prima optiune de transfer.

"Atuul nostru este echipa, dar Beto a securizat foarte bine poarta si toata lumea a observat acest lucru. Avem cel mai valoros lot de cand sunt eu la CFR. Sa vedem daca il vom putea transfera definitiv in vara. Cert este ca va fi foarte greu sa o facem, deoarece e scump si nu stim cu exactitate ce planuri au cei de la FC Porto in ceea ce il priveste. Vrem sa ramana la CFR, este clar. Daca portughezii vor renunta la el, avem prima optiune de cumparare. Pregatim deja sezonul urmator. Noi incepem discutiile cu jucatorii chiar si cu cateva luni inainte. Avem mai multi fotbalisti in vizor. Nu cred ca vor fi schimbari majore in iarna", a spus Muresan.

Beto a venit la CFR Cluj in luna septembrie, dupa ce "feroviarii" au avut probleme cu portarii. Pentru ca a facut meciuri bune, portughezul a fost chemat si la echipa nationala pentru ultimele doua meciuri din preliminariile EURO 2012.

Comentarii Facebook