CFR Cluj a spulberat FC Argeș luni seara cu un scor de 5-0


CFR Cluj a câștigat, cu un scor de 5-0, partida de luni seara din Gruia cu FC Argeș și ține aproape de FCSB în fruntea clasamentului Ligii I. Antrenorul campioanei României declara la conferința de presă de sâmbătă că va aborda cu precauție meciul cu argeșenii, care au reușit o serie formidabilă de 11 partide fără înfrângere

Scor formidabil de 5-0 pentru CFR Cluj

Cinci goluri au reușit jucătorii lui Iordănescu, reușind să spargă ghinionul din partidele anterioare, iar jocul acestora chiar a arătat bine. Combinațiile sunt tot mai multe, pasele tot mai reușite, iar ocaziile de gol apar natural. Și când ai în fața ta un adversar precum Luka Maric, totul devine floare la ureche, relatează transilvaniareporter.ro

Deac a deschis scorul, din penalty, în minutul 35, după ce fundașul central al piteștenilor l-a doborât în suprafața de pedeapsă pe Debeljuh. Același Maric comite și un henț în careu după doar două minute, prilej pentru Deac să înscrie prima dată în carieră două goluri din penalty într-un interval atât de scurt.

La reluare, în minutul 49, Maric a înscris și în propria poartă din centrarea trimisă de Chipciu. În minutul 70, Costache a făcut 4-0, după o combinație de manual la care au mai participat Burcă și Deac, iar Rondon, minutul 77, a stabilit scorul final al partidei cu un șut deviat de unul din jucătorii Argeșului.

Feroviarii nu mai reușiseră un scor de 5-0 din etapa a 17-a a sezonului 2018-2019, într-o partidă cu FC Voluntari.

Iordănescu: „Sunt mândru de băieți”

Sunt bucuros și pentru rezultat, dar și pentru jocul prestat. După sincopa de la Botoșani, unde consider că nu meritam să pierdem, a fost un moment dureros, am reconstruit un moment foarte bun. Sunt trei jocuri fără gol primit. Sunt mândru de băieți, am produs foarte multe momente bune. Felicit echipa și mă bucură momentul. Aveam nevoie de o reconfirmare a jocului bun de la Mediaș. Am fost mai inspirați în fața porții, aducem mulți jucători la finalizare.

Echipa are capacitatea să joace un fotbal cu calitate. Nu e nicio aluzie la ceea ce a fost în trecut. Echipa a făcut performanță, nu contează mijloacele. Acum încercăm altceva. Încercăm să lucrăm foarte mult la un joc ofensiv, pozițional. Îmi doresc să înmulțim momentele bune. Ne așteptăm o deplasare foarte grea la UTA. Trebuie să aducem trei puncte și de acolo”, a spus Edi Iordănescu, la finalul partidei.


Comentarii Facebook