CFR Cluj a primit deja o ofertă GRASĂ pentru Omrani: Nu putem refuza

 

La o zi după ce oficialii CFR Cluj au anunțat că au semnat prelungirea contractului cu atacantul francez Omrani, acesta este la un pas să fie vândut. 

 

Chinezii care l-au ”furat” și pe Dan Petrescu oferă 3 milioane de euro pentru a beneficia de serviciile francezului. ”Guizhou Hengfeng a făcut deja o ofertă care este destul de aproape de ceea ce vrea clubul pentru atacant. Pretenţiile noastre sunt transmise în China şi sunt de 3 milioane de euro, probabil astăzi sau mâine lucrurile vor fi rezolvate. Noi vrem să rămână, însă nu putem refuza o asemenea sumă”, scrie prosport.ro.

 

BILLEL OMRANI RAMÂNE LA CFR CLUJ! Veste excelentă pentru fanii Campioanei României! Billel Omrani a semnat pentru încă trei ani cu CFR Cluj! Așadar, atacantul care a avut o contribuție importantă la câștigarea celui de-al 4-lea titlu din istoria echipei noastre va continua în Gruia! Felicitări pentru alegerea făcută și multă baftă la CFR, Billel!”, anunțau, luni, 9 iulie, cei de la CFR Cluj, echipa foarte activă pe piața transferurilor. 

 

Omrani a fost dorit și de FCSB, dar clujenii au fost mai rapizi și au semnat cu jucătorul francez. 

Comentarii Facebook