CFR Cluj a pierdut acasă cu Craiova și a ratat șansa de a securiza titlul. Clujenii au fost FURAȚI


CFR Cluj nu a reușit să se impună, duminică seara, în meciul cu Universitatea Craiova și să sărbătorească obținerea celui de-al treilea titlu consecutiv.

Scorul final a fost 3-2 pentru oaspeți. Cu toate acestea, clujenii au reclamat  un penalty neprimit, în minutul 6 al partidei din Gruia. Costache a intrat în careu și a căzut după un duel cu Vlădoiu, în careu, dar arbitrul Istvan Kovacs a făcut însă semn că meciul poate continua.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, acum expert Digi Sport, a dat verdictul. Crăciunescu a spus că gruparea din Gruia a fost privată de un penalty

Este o fază în care jucătorul craiovean încearcă să-i pună piciorul în față, dar lasă pulpa acolo, piciorul deplasat. După părerea mea este fault

El nu retrage decât vârful, dar pulpa o lasă în direcția de alergare a jucătorului. Este 11 metri!”, a spus Crăciunescu.

După cum era de așteptat, Dan Petrescu a luat foc după această nedreptate.

Craiova s-a apropiat la un punct de CFR Cluj și are mari șanse de a câștiga campionatul. Înainte de acest meci, CFR Cluj avea 36 de puncte, iar Craiova 32, dar acum oltenii s-au apropiat la 35 de puncte. Dacă ar fi câștigat, clujenii se desprindeau la 39 de puncte și practic ar fi fost greu să mai fie ajunși din urmă.

Victoria craiovenilor relansează campionatul. 

Comentarii Facebook