CFR Cluj a „păcălit” regulamentul pentru a înregistra un jucător în Liga 1. Ce spune Cristi Balaj despre acest „artificiu contractual”


CFR Cluj a apelat la o metodă inedită pentru a putea înregistra un jucător pe lista pentru Liga 1. Campioana din Gruia i-a reziliat contractul lui Cătălin Itu, apoi a semnat o nouă înțelegere cu mijlocașul.

CFR Cluj solicită schimbarea regulilor pentru înregistrarea jucătorilor în Liga 1. Înregistrarea lui Itu din postura de jucător liber era singura metodă prin care jucătorul putea să fie trecut pe lista de Liga 1, întrucât CFR Cluj are prea mulți jucători.

Itu este un jucător care face pregătire cu echipa mare. Este un jucător care va evolua la echipa a doua, în Liga a 3-a, în momentul acesta. Există posibilitatea foarte mare ca să revină în curând alături de cei 23 de jucători din prima echipă. Până la urmă, decizia o ia antrenorul.Itu și-a dorit foarte mult să revină la CFR, nu știu de ce a ținut neapărat să părăsească clubul Dinamo. Dan Petrescu mi-a zis că crede în el foarte mult, dorește să-l aibă aproape, să-l monitorizeze, pentru că e convins că va ajunge să joace la un nivel foarte mare. Mai sunt echipe care fac acest lucru (n.r. - un artificiu contractual pentru a înregistra un jucător). Este unul dintre motivele pentru care CFR, alături de majoritatea cluburilor din Liga 1, au solicitat să fie mărită lista de 25 de jucători. Campionatul românesc are multe meciuri comparativ cu alte campionate, cu play-off și play-out. În plus, există și restricții", a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Comentarii Facebook