CFR Cluj a început valul de transferuri. Vezi cine va juca la clujeni

 

 

CFR Cluj a început campania de transferuri, după ce Vasile Miriuță a anunțat că va aduce un lot nou la echipă.

Astfel, clubul a semnat un contract cu fundașul central de 27 de ani Ionuț Ilarie, pe care l-a transferat de la Viitorul Constanța, potrivit site-ului echipei. Jucătorul va face parte din lotul formației din Gruia timp de trei sezoane.

Miriuță a adus și un jucător din Germania, de la Energie Cottbus, pe fundasul dreapta bosniac Mario Susic. Acesta a semnat un contract tot pentru trei ani.

"CFR Cluj este un mare club din Romania. In ultimul deceniu a jucat de trei ori în Champions League, deci este o mare oportunitate pentru mine, mai ales ca imi doresc sa ajung la echipa nationala a Bosniei. CFR Cluj este tot ce am nevoie in acest moment al carierei. Miriuta este o legenda la Cottbus, iar cand un antrenor si un fost jucator de acolo iti face o astfel de propunere, atunci n-ai cum sa refuzi", a declarat bosniacul dupa semnarea contractului.

La finalul saptamanii trecute, CFR si-a asigurat semnatura portughezului Melao Simoes Jaime Daniel - "Jaime", un fundas central ramas liber de contract la Beira Mar.

Comentarii Facebook