Duminica 28 Aprilie

CFR Cluj a anunțat al 16-lea transfer pentru actualul sezon! Un tânăr jucător în vârstă de 20 de ani revine în România după șase ani petrecuți în Italia


CFR Cluj a reușit să obțină semnătura fundașului central Matei Ilie (20 de ani), ultima oară la Padova, în Italia. 75 de mii de euro este cota de piață a lui Matei Ilie, potrivit Transfermarkt. 

CFR Cluj a anunțat transferul lui Matei Ilie prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele sociale.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român de tineret, Matei Ilie, este noul fundaș al echipei noastre.

Tânărul jucător, în vârstă de 20 de ani, revine în România după șase ani petrecuți în Italia. La nivel de juniori, Matei a evoluat pentru grupele celor de la Sesto Giovanili și Padova, reușind pentru cea din urmă, pentru două sezoane, să joace și la echipa mare.

De asemenea, fundașul central a evoluat și la grupa U19 a celor de la Hellas Verona, la Primavera iar, în 2020, a făcut pasul și la prima echipă a formației din Serie A .

Matei a primit convocarea, la începutul acestei luni, la Naționala de Tineret pentru meciul împotriva Albaniei, fiind astfel cel de-al treilea CFR-ist selecționat la U21, alături de Sava și Filip!

Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb și vișiniu”, a transmis CFR Cluj, pe Facebook.

Matei Ilie este un fundaș central de picior stâng născut la Piatra Neamț. El are o selecție la naționala U17 a României și alte 6 selecții la selecționata U20. Tânărul fotbalist român a plecat în 2017 în Italia, unde a evoluat pentru Sesto Giovanili, Padova U17, Padova U19, Verona U19 și Padova. În această vară, Matei Ilie și-a încetat raporturile contractuale cu Padova, formație la care a evoluat în ultimele două sezoane”, scrie digisport.ro.

Comentarii Facebook