Duminica 28 Aprilie

Ce spune Cristi Balaj despre cedarea lui Andrei Peteleu la „U”: „E un club din același oraș și încercăm să îmbunătățim relațiile”


Președintele lui CFR Cluj a vorbit despre mișcările de trupe pe care le mai face clubul patronat de Neluțu Varga, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat. În ultima zi de mercato CFR Cluj l-a cedat la rivala Universitatea Cluj pe Andrei Peteleu. Nu este singurul fotbalist la care „feroviarii” au renunțat luni, 4 septembrie. A plecat și Bogdan Țîru, în Polonia, la Warta Pozna.

Cristi Balaj a vorbit și despre relația dintre cele două rivale clujene.

„Cel puțin din partea noastră când au existat solicitări am încercat să păstrăm relații bune și putem spune că avem relații bune cu cei de la U Cluj. Așa ar fi și normal. Mai puțin ceea ce a însemnat organizarea ultimei partide, unde au rămas corigenți față de suporterii noștri.

Din respect pentru suporterii lor, eu nu o să mă mai ocup de organizarea meciurilor U – CFR sau CFR – U pentru că am rămas repetent și mă simt neputincios sau înfrânt în această speță. Față de suporteri, care au solicitat să stea la nivelul superior, să aibă aceleași condiții ca și cei de la U. Dar nu vreau să mai dezvolt acest subiect, am trecut peste.

E cu opțiune de cumpărare (n.r. – transferul Peteleu). Nu e niciun transfer definitiv. Pentru că cei de la Universitatea au posibilitatea să îl cumpere pe Peteleu. Nu e nicio problemă.

Avem jucători foarte buni și nu avem o problemă să transferăm jucători la U Cluj. E un club din același oraș și încercăm să îmbunătățim relațiile”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Comentarii Facebook