CFR a spulberat Săgeata, însă Deac e nemulțumit: ”Cu o floare nu se face primăvară”


CFR Cluj a învins fără drept de apel Săgeata Năvodari, luni seara, cu scorul de 6-1, însă această victorie nu a reprezentat un moment de bucurie excesivă pentru jucători.

Ciprian Deac, care a marcat de două ori în partica cu Săgeata, este foarte nemulțumit de locul pe care în ocupă echipa sa în clasament, considerând că o victorie sau două nu sunt de ajuns pentru scăpa de poziția ”rușinoasă” pe care se află.

"Cu o floare nu se face primăvară. Suntem departe de primele locuri, mi-e și greu să mă uit pe clasament. Când vezi că nu te lupți pentru un trofeu, pentru Cupă, pentru locurile de Europa League, parcă de abia aștepți să se termine campionatul.

S-au pierdut foarte multe puncte. În pauză vom vedea unde s-a greșit, deoarece nu acesta este jocul normal al CFR-ului și nu aceasta este valoarea lotului. Sperăm să ne revenim în retur, pentru că poziția din clasament este una rușinoasă. Și eu am avut o perioadă mai proastă, dar acum cred că mi-am revenit. Am nevoie de meciuri în picioare, doar așa un fotbalist capătă încredere. Era normal să fiu criticat, deoarece n-am jucat nimic, sunt conștient că nu mă putea lăuda nimeni. Eu accept realitatea, dar acum sper să am evoluții cât mai bune.

Mi-e greu să mai vorbesc de obiective, am zis înainte de Cupă și campionat și uitați unde suntem! Sper doar să ne revenim și să jucăm cât mai bine la primăvară", a declarat Ciprian Deac la Digi Sport.

Comentarii Facebook