Cele mai mari bonusuri la pariuri online doar prin PariuriX.com (P)



Află care sunt cele mai mari bonusuri la pariuri online de pe piața românească, consultând ofertele exclusive care pot fi accesate numai prin intermediul comunității pariorilor din România, PariuriX.com.

Am extras cele mai bune oferte din secțiunea bonusuri pariuri online, pentru a vi le prezenta în continuare. Atenție! Ofertele exclusive pot fi accesate și efectuând click pe titlurile imaginilor din acest articol!

Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)


Unibet este un brand recunoscut pe plan internațional pentru diversitatea pe care o propune utilizatorilor săi. În afară de faptul că a fost premiat an de an la numeroase gale de profil, oferta de la Unibet cuprinde cele mai multe evenimente sportive, și cele mai multe tipuri de pariuri.

De asemenea, cel mai popular operator de pariuri sportive din România are și cele mai multe aplicații pentru mobil sau tabletă. Una dintre cele mai inovatoare aplicații permite vizionarea evenimentelor sportive concomitent cu navigarea prin meniul de pariuri.

Click pe titlu și primești un pariu gratuit 100% până la 150 RON la Unibet, exclusiv prin PariuriX.com!

Pariază la Unibet!

Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)


Sportingbet este una dintre agențiile cele mai cunoscute pe plan intern, mai ales pentru cele peste 10.000 de evenimente transmise live pe parcursul fiecărui an, dar și pentru cotele oferite pentru tipurile de pariuri cele mai spectaculoase, și anume pauză/final.

Suportul și interfața în limba română se ridică la nivelul așteptărilor, însă poate că cel mai picant detaliu despre această agenție este programul VIP. Practic, jucătorii care doresc să joace sume de bani care sunt mult peste medie, pot opta pentru un pachet preferențial ce vine însoțit de foarte multe avantaje!

Click pe titlu și ai un pariu 100% fără risc de până la 300 RON la Sportingbet, exclusiv prin PariuriX.com!

Pariază la Sportingbet!

 

Netbet (D. ONJN 1279 / 29.06.2015)

Netbet iese în evidență prin numeroasele evenimente organizate în jurul cele mai populare echipe de fotbal din România, Steaua București. Pe lângă oferirea biletelor la meciuri, Netbet le-a dat suporterilor șansa de a intra pe teren și de a executa lovituri de pedeapsă în pauzele partidelor.

Click pe titlu și revendică un bonus de 100% la primul depozit, până la 350RON, exclusiv prin PariuriX.com!

Pariază la Netbet!

 

Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

Fortuna este cel mai cunoscut operator din țară care activează atât online, cât și offline. Casa de Pariuri din Cehia este apreciată în Europa Centrală și a reușit să-și facă un nume și pe plan local. Grupul numără peste 725 de agenții, însă nu neglijează deloc piața online. La Fortuna găsim cele mai multe bonusuri și promoții de tot felul, care mai de care mai spectaculoase!

Click pe banner și primești pachetul de bun venit în valoare de 1000 RON și 50 RON FREE BET la Fortuna, exclusiv prin PariuriX.com.

Pariază la Fortuna!


 

Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015)

Betano iese în evidență prin pariurile cu marjă de câștig 0, pe care casa de pariuri le pune la dispoziție în fiecare zi. Practic, pe pariul 1X2, operatorul oferă cote 100%, iar utilizatorul se bucură de cele mai mare cote posibile la pariuri! Și mai mult decât atât, Betano a lansat, în premieră mondială, aplicația de pariuri pentru mobil sau tabletă cu ajutorul căreia putem naviga prin meniuri și paria prin comandă vocală.

Click pe titlu și primești un bonus 100% la prima depunere până la 200 RON!

Pariază la Betano!


Comentarii Facebook