Marti 7 Decembrie

Cea de-a cincea ediție a turneului internațional Open Squash are loc la Iulius Mall Cluj, în acest weekend



Pentru al cincilea an consecutiv, Iulius Mall Cluj găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, cel mai mare turneu de squash organizat în România. Este singurul concurs de acest gen desfășurat pe un teren din sticlă, publicul pasionat de mișcare putându-i admira pe cei mai buni jucători de squash, din țară, dar și de peste hotare.

De vineri până duminică, în perioada 17 – 19 noiembrie 2017, în Atriumul Iulius Mall Cluj se va desfășura Turneul Internațional Romanian Open Squash, organizat de Asociația Club Sportiv Pro Squash. Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția va aduce la Cluj-Napoca elita squash-ului național și internațional, peste 120 de jucători urmând să concureze pe terenul impresionant de sticlă.

Participanții străini din acest an vin din peste 20 de țări, printre care: Egipt, Pakistan, Noua Zeelandă, Brazilia, Spania, Cehia, Austria și Canada. Vor fi prezenți și jucătorii profesioniști Aqeel Rehman, Lyell Fuller, Bernat Jaume, foști campioni ai edițiilor precedente și cel mai bun jucător U17 din Egipt, țara care domină topul circuitului internațional profesionist. Miza acestei ediții sunt obținerea punctajelor cu greutate în competiția națională și în cea a circuitului profesionist internațional, dar și premiile în valoare de peste 7.000 de dolari.

Evenimentul este un prilej pentru publicul prezent în Iulius Mall Cluj de a descoperi un sport interactiv și de a experimenta practicarea acestuia. Și asta pentru că, pe parcursul celor trei zile, se vor derula concursuri cu premii substanțiale, dedicate celor interesați să afle mai multe despre squash. Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.romanianopensquash.ro.

Turneul Internațional Romanian Open Squash se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Squash şi este organizat de Asociaţia Club Sportiv Pro Squash Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook