Ce spune Iuliu Mureșan despre schimbarea antrenorului CFR Cluj. Ori nu știe, ori se preface bine!

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, pare a fi mai abil ca un politician cânf vorbește despre schimbarea antrenorului. 

 

Iuliu Mureşan a explicat că Toni Conceicao va conduce antrenamentul CFR Cluj de miercuri și că nu știe ca Maqueda, înlocuitorul pe banca vehiculat de unele surse, este la Cluj. 

 

Nu pot confirma nimic. Nu ştiu dacă Maqueda e la Cluj şi s-a văzut cu Baptista. Acel hotel e cel mai mare din Cluj şi toată lumea stă acolo. Pot veni şi antrenori, hotelul are sute de camere... Nu ştiu ce să zic despre schimbarea antrenorului, mai mult ”NU”, dar există şi o parte de ”DA”. Când nu merg lucrurile, ne găsim vinovaţii, dar important e să nu ne pripim şi să ne gândim bine. Ce vă pot spune e că miercuri la ora 16:30 se reuneşte lotul, iar antrenamentul de la ora 17:30 va fi condus tot de Toni Conceicao. Eu aşa vă spun!”, a spus Iuliu Mureşan, la Digi Sport.

 

El a recunoscut că sunt probleme: ”Cu Dudelange s-a întâmplat ceva, mai mult extrafotbalistic, dar nu pot spune public. A afectat vestiarul, din păcate... Sunt probleme şi la nivel de club, dar şi la nivel de vestiar. Dar sper să trecem repede peste ele”, a dezvăluit Doctorul.

 

Presa a scris că Iuliu Mureșan ar putea fi înlocuit de Daniel Stanciu, dar șeful din Gruia l-a ironizat: ”Daniel Stanciu e în Cluj, stă de două săptămâni în acelaşi hotel. Mai sunt camere libere... Poate, într-un fel, îmi simt poziţia în pericol. E grea, oricum. Cei care vor să ajungă pe scaunul meu, vor constata că e multă muncă şi multă răspundere”.

Comentarii Facebook