Ce spune antrenorul Simonei Halep despre sportivă: Trebuie să învețe să își rezolve singură problemele



Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat că românca apelează la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin în timpul meciurilor, însă a precizat că, pe viitor, nu va mai pătrunde atât de des pe teren.

Numărul 5 mondial a apelat de denumărate ori la intervenția antrenorului său și în ultima partidă, disputată în sfertutile turneului de la Miami, unde a pierdut în fața elvețiencei Timea Bacsinszky.

"Comunic mult cu Simona în timpul meciurilor, ea apelează des la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin. Încă nu ne cunoaştem suficient de bine, astfel că e nevoie să îmi spună ce simte în anumite momente, astfel încât pe viitor să ştiu cum să pregătim fiecare meci. Dar este doar un lucru de moment, în curând nu o să mă mai vedeţi prea des pe teren în timpul meciurilor. În turneele de Grand Slam "coaching-ul" este interzis, astfel că Simona trebuie să înveţe să îşi rezolve singură problemele. Dar pentru a şti cum să o ajut înaintea meciurilor trebuie să înţeleg ce simte în timpul lor", a explicat australianul, conform tennis.com, citat de Mediafax.

Halep va pierde un loc în clasamentul WTA de săptămâna următoare, aceasta fiind depășită de Victoria Azarenka.

Comentarii Facebook