Ce salariu a primit Dorin Goga la Rapid. E cel mai bine plătit jucător


Dorin Goga a semnat cu Rapid și se declară încrezător că va câștiga campionatul alături de alb-vişinii.

El a declarat într-un interviu acordat Gsp.ro că negocierile cu George Copos au mers bine, deși se ști că patronul rapidist e cam zgârcit. ”Cu mine nu a fost nimic de genul acesta. Ne-am înţeles destul de repede, cam într-o zi am pus totul la punct. E normal ca o parte să dorească ceva, cealaltă parte altceva. Am şi semnat, acum mă consider rapidist sută la sută”, a declarat Dorin Goga.

Jucătorul curtat și de U Cluj a mai spus că vrea ca campionatul cu Rapid. ”Am cam ratat ultimul an, se joacă altceva în divizia a doua. În plus, este adevărat şi că am jucat puţin în retur. Ştiu însă foarte bine care-s cerinţele la o formaţie cu pretenţii şi voi fi la capacitate maximă pînă cînd va începe sezonul. Un campionat pe care trebuie să-l cîştigăm, să facem o bucurie tuturor rapidiştilor. Trebuie să îndeplinim toate obiectivele, avem o echipă valoroasă aici, chiar dacă au plecat mai mulţi jucători în această vară.

Nu mi-e frică de nimic, avem timp să punem la punct toate detaliile şi să începem în forţă. Şi pe cînd eram la Timişoara, înainte de "dubla" cu Şahtior de acum trei ani, eram consideraţi fără nici o şansă, iar domnul Sabău a reuşit calificarea. Aşa vom reuşi şi de această dată în campionat”, a mai spus Goga.

Vezi top 5 salarii lunare la Rapid:
- Goga 22.000 €
- Duarte 20.000 €
- Surdu 20.000 €
- Coman 18.000 €
- Teixeira 18.000 €

Comentarii Facebook