Ce reacție a avut Gigi Becali, după ce Steaua a ratat calificarea

 

Steaua București a ratat calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League, fiind învinsă cu scorul de 2-1 (1-0) de Villarreal.

 

Pentru spanioli au înscris Nicola Sansone, în minutul 15, și Manu Trigueros, în minutul 88. Pentru Steaua a marcat Vlad Achim, în minutul 55.  

 

Gigi Becali a fost supărat pe acest rezultat. ”I-am anunţat deja pe jucătorii care vor pleca. În iarnă, se vor schimba multe lucruri. Dar nu ştiu exact ce voi face, pentru că nu aţi văzut: iau cei mai buni jucători şi la Steaua nu dau randament. Eu vreau să iau 7-8 jucători, care să schimbe faţa echipei”, a spus Becali, la sport.ro.

 

Patronul Stelei este foarte dezamăgit de Boldrin, Pintilii şi De Amorim. ”Asta e situaţia, am avut ocazia să marcăm de mai multe ori şi nu a intrat. Despre Boldrin nu pot să spun nimic, dar s-ar putea să îşi piardă locul de titular. De Amorim a ratat, trebuia să o bage în poartă, dar e jucător valoros. De Pintilii mai sunt nemulţumit, a pierdut toate baloanele în prima repriză”, a mai spus Becali.

 

Lui Golubovic îi e frică de minge, el deviază doar pentru a scăpa repede de balon. Dar nu aveai ce să faci, aveai de ales între el şi Tudorie”, a mai spus latifundiarul, care a spus despre Tamaş că ”face prea multe greşeli”.

Comentarii Facebook