Ce predicție a făcut Iuliu Mureșan despre evoluția CFR Cluj în Champions League - VIDEO

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, este încrezător în evoluția echipei în Champions League și chiar a făcut o predicție.

 

Am zis că punem în ramă clasamentul. Toate ziarele din Portugalia au scris că CFR Cluj este pe primul loc. Eu sper să mai fie acest clasament, la un moment dat. Nu știu dacă după meciul cu Manchester, dacă facem un egal poate fi, sau dacă nu după meciul următor. Sper să mai fim o dată pe locul 1 în grupă și atunci este bine.

 

Dorim și în campionat același lucru, dar problema este că Sougou este al șaselea jucător accidentat. Este o problemă într-adevăr și care este greu de gestionat. Noroc că am mai adus jucători, care au intrat la Braga. În mod normal, niciun antrenor nu ar fi folosit doi jucători care au venit de o săptămână, dar, din cauza indisponibilităților și a problemelor de lot, a trebuit să îi folosim. Din fericire pentru noi au demonstrat că au valoare și au mentalitate. Au intrat rapid în angrenajul echipei și și-au adus contribuția la acest rezultat foarte mare”, a declarat Iuliu Mureșan.

 

Președintele CFR Cluj a vorbit și despre meciul cu Pandurii Târgu Jiu, de sâmbătă, 22 septembrie. ”Va fi un meci greu, mai ales după euforia acestei victorii. Băieții au spus că vor câștiga și la Târgu Jiu. O să vedem”, a spus Mureșan.

 

CFR Cluj a revenit acasă, după meciul extraordinar de la Braga - FOTO

Comentarii Facebook