Ce a spus Simona Halep după victoria de la Fed Cup


Simona Halep (locul 2 WTA) a reușit să ducă scorul la 2-1, în semifinala de Fed Cup, contra Franţei. Românca a învins-o pe Caroline Garcia (locul 21 WTA), scor 6-7(6), 6-3, 6-4.

Ştiam că va fi mult mai dificil astăzi. Ea a jucat acasă, dar şi eu m-am simţit ca acasă aici. Am luptat până la final şi mă bucur că am reuşit să câştig. A jucat foarte bine la început, a lovit mingea foarte tare, iar eu am fost puţin cam lentă. Am încercat să mă relaxez apoi.

În ultimii ani am început să fac meciuri de acest gen, să nu mai renunţ şi să lupt până la final. Mă cam dor braţele, am şi o durere la coapsă, dar să sperăm că nu vom avea nevoie şi de al treilea. Sunt gata de orice (n.r întrebată dacă ar putea intra în meciul de dublu)", a spus Simona Halep, la finalul partidei cu Caroline Garcia.

În prima zi, Halep a trecut fără probleme de Kristina Mladenovic (locul 66 WTA), scor 6-3, 6-1. Irina Begu a pierdut al patrulea meci și s-a ajuns la dublu, în meciul decisiv.

Conduşi de Emil Boc, fanii tricolori au creat o atmosferă senzaţională. Caroline Garcia a spus: ”Aş fi vrut să aud mai mult ”allez les bleus”, dar se auzeau aproape mereu încurajările românilor. Chiar dacă au pus presiune, au fost fair-play. Au făcut o atmosfera incredibilă. Fanii noştri sunt frumoşi, dar românii sunt fierbinţi de-a dreptul. Ştiţi şi voi că noi avem un public foarte bun, dar românii sunt ceva de speriat. Au cântat tot meciul "România, România" şi sunt convinsă că în teren s-a simţit energia lor”.

Ultimul meci se joacă chiar acum.

Comentarii Facebook