Ce a spus Dan Petrescu după ce a eliminat Celtic Glasgow: Am închis gura tururor


REZUMAT VIDEO Celtic - CFR 3-4. Dan Petrescu a spus că CFR Cluj a demonstrat că a meritat să câștige ultimele campionate și a amintit de criticile aduse de adversari. 

Suntem toți fericiți și mândri. Am reprezentat România cu cinste. Sunt mulțumit că am închis gura celor care au spus că nu am câștigat campionatele pe merit. Avem o echipă fantastică și suntem cei mai buni din România.

Am fost supărat pe toată lumea, se pune în discuție valoarea mea. Se spunea că nu am ce demonstra în România. Am eliminat trei echipe mai bune decât noi. Gândește-te câte goluri am marcat în ultimele meciuri.

M-am întors pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio șansă. Le-am spus că trebuie să facem presing sus, altfel, nu aveam nicio șansă”, a spus Petrescu, imediat după meci, la Digi Sport Special.

Forța grupului a contat, aici face echipa antrenorul, adică eu. Au jucat fotbaliștii cei mai serioși. Eu fac transferurile”, a mai spus Petrescu.

Antrenorul clujenilor susține că l-a sunat pe Gigă Hagi pentru a se împăca. ”L-am sunat pe Hagi, i-am spus că îl voi respecta toată viața mea, i-am pus că nu îl ajută cu nimic dacă va ataca CFR. Nu va câștiga meciuri. Hagi e cel mai mare jucător din istoria fotbalului. Doamne ajută să nu mai aibă nicio declarație legată de CFR. Am primit patru mesaje de la Hagi de felicitări, cred că i-a părut rău de ce a zis”, a mai spus Petrescu.

Foto: uefa.com

Comentarii Facebook