Ce a spus antrenorul Slaviei după victoria CFR Cluj de la Praga. A vorbit și despre „maniera” în care joacă Campioana


CFR a bifat prima victorie în grupa de Conference League, campioana României impunându-se miraculos pe terenul celor de la Slavia Praga (1-0). După meci, Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei, le-a reproșat jucătorilor săi modul în care au gestionat numeroasele faze avute la poarta adversă. 

Tehnicianul a vorbit și despre ”maniera” în care joacă CFR, unul total defensiv, și a recunoscut că echipei sale i-a fost din ce în ce mai greu pe măsură ce minutele treceau și golul în poarta lui Simone Scuffet, care a făcut un meci mare, nu venea.

Am avut multe ocazii, însă nu am reușit să marcăm, iar ei, la prima fază periculoasă, care nici măcar nu era periculoasă inițial, au marcat. Golul acela ne-a făcut viața mult mai grea, pentru că a urmat un joc care a avantajat-o pe CFR.

Când adversarul joacă într-o asemenea manieră, trebuie să marchezi cât mai repede posibil. Așa s-a întâmplat și cu Sivasspor. Cred că în aceste două meciuri am avut 20 de ocazii de a marca, dar am înscris doar o dată”, a spus Jindrich Trpisovsky, citat de iSport.

După trei runde din grupă, CFR Cluj este ultima, însă are tot atâtea puncte cât Ballkani, Sivasspor și Slavia Praga, patru. Echipele sunt diferențiate acum doar de numărul de goluri marcate, iar campioana României are doar două.

Foto: Profimedia

Comentarii Facebook