Cât de mari s-au făcut copiii lui Adrian Mutu! Poza publicată de fostul antrenor de la CFR Cluj a făcut furori pe tot internetul - FOTO


Adrian Mutu poate fi considerat un bărbat împlinit, dat fiind că o familie frumoasă și o carieră de invidiat, la care mulți sportivi aspiră. Iată câți copii are celebrul fotbalist și cine sunt femeile care au devenit mame alături de el. Renumitul fotbalist este un tată devotat și are o familie demnă de toată admirația. 

Deși nu a avut întotdeauna noroc în dragoste, Adrian Mutu nu și-a pierdut niciodată speranța în iubirea adevărată. S-a căsătorit pentru a treia oară și, până la 45 de ani, a trăit o viață ca în filme, atât pe terenul de fotbal, cât și acasă.

Adrian Mutu are patru copii cu trei femei. A devenit tată după ce s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, care i-a dăruit primul copil. El și fiul său, Mario, au o relație controversată. Ulterior, fotbalistul a avut două fete, Maya și Adriana, din relația cu Consuelo Matos Gomez. Cel mai mic membru al familiei este Tyago, băiețelul pe care Adrian Mutu îl are cu Sandra Bachici.

Primul copil al lui Adrian Mutu, Mario, are 21 de ani și este rezultatul dragostei cu Alexandra Dinu. Fiica cea mare, Adriana, are 17 ani, iar cealaltă fiică, Maya, are 15 ani. Mezinul familiei, Tyago, are șase ani și este fiul pe care îl are cu actuala sa soție.

Recent, Adrian Mutu a făcut furori pe pagina sa de Instagram, după ce a postat o fotografie alături de toți copiii săi. Postare a strâns rapid nenumărate aprecieri și comentarii, scrie romaniatv.net. 

Comentarii Facebook