Cât de adevărat e că Simona Halep a luat 500.000 de dolari de la Gică Hagi

 

Cariera Simonei Halep este strâns legată de Gheorghe Hagi, cei doi fiind prieteni. Zvonurile spuneau că sportiva ar fi primit 500.000 de dolari de la ”Rege”, ca ajutor în carieră.

 

Acest lucru e total fals şi vreau să se ştie asta din vorbele mele. Ţin foarte mult să clarific această problemă şi mă bucur că m-aţi întrebat. Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor. Să ştiţi că este o relaţie de respect reciproc între noi şi Gică Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina”, a declarat Stere Halep într-un interviu acordat Fanatik.

 

În 2014, în ziarul Ring s-a vehiculat informaţia că Hagi a fost de acord să-i împrumute 500.000 de dolari lui Halep, în anul 2012, dar cu o condiţie: dacă peste 3 ani Simona va ajunge în primele 20 de jucătoare ale lumii, familia Halep trebuie să-i înapoieze o sumă dublă, adică 1 milion de euro. ”Nu este adevărat! Cu domnul Hagi am început să vorbesc abia în 2013, când ne-am întâlnit la Academie, am fost să-l văd pe vărul meu care joacă fotbal acolo”, a spus atunci Simona.

 

În replică la aceste informaţii, Gheorghe Hagi, spunea: ”Nu s-a pus vreodată problema ca eu să-i dau bani, fie şi cu împrumut, Simonei Halep. Sunt mândru de performanţele ei, o admir foarte mult, iar faptul că şi-a construit o frumoasă carieră şi a ajuns atât de sus i se datorează exclusiv ei şi muncii pe care a depus-o. E regretabilă apariţia acestui articol care este lipsit de veridicitate în ceea ce priveşte numele meu şi al sportivei care face cinste acestei ţări şi de care toţi suntem extrem de mândri”.

Comentarii Facebook