Cât câștigă Ioan Ovidiu Sabău: ”Ce spune domnul deputat nu este adevărat”


Deputatul USR, Brian Cristian, a spus ce salarii sunt la U Cluj. Acesta a precizat că Ioan Ovidiu Sabău ar câștiga la U Cluj 35.000 de euro lunar.

Președintele clubului, Radu Constantea, neagă suma și spune că e exagerată.

Deputatul USR, Brian Cristian, spune că salariile la U Cluj, din bani publici, sunt uriașe.

Te întreb ce venituri lunare au cei din conducerea de la U Cluj, din bani publici până la urmă. (n.r. nu le ai tu?) Ba da... dar prefer să nu le spun acum.

Îţi zic că venitul lunar al unor persoane de acolo e cât cel anual al unui parlamentar. Antrenorul de la U Cluj are un salariu lunar de 35.000 de euro”, a spus Brian Cristian, deputat USR, în podcast-ul ”Săptămâna Politică”, cu Radu Molnar.

Președintele clubului, Radu Constantea, contestă sumele. ”Ce spune domnul deputat nu este adevărat. Suma este departe de realitate. Antrenorul nostru are un salariu mai mic, să spunem în media antrenorilor din Liga 1.

Nu pot să spun dacă suma este exagerată pentru orice echipă de Liga 1, depinde de obiectiv, depinde de buget”, a spus Constantea, citat de iAM Sport.

Din informațiile GSP.RO, 35.000 de euro lunar este salariul întregului staff. Dintre aceștia, 27.000 de euro merg la Sabău, restul de 8.000 intrând în conturile asistenților săi.

Suma aceasta îl face pe Sabău cel mai bine plătit antrenor din Liga 1. Îl secondează Andrea Mandorlini, care la CFR Cluj are un salariu lunar de 18.000 de euro.

Până să plece la Al Tai, în Arabia Saudită, Laurențiu Reghecampf era al doilea cel mai bine plătit tehnician din Superliga, cu 20.000 de euro lunar, la Universitatea Craiova.

Comentarii Facebook